Mijn winkelwagen
0 items | € 0,00

Verzenden

1. Nederland. Verzendkosten in Nederland boven het bedrag van € 69,95 zijn gratis.

Beneden het bedrag van €49,95 bedragen de verzendkosten €3,95.


2. België, Duitsland, The United Kingdom, Frankrijk, Italië en Spanje bedragen de verzendkosten €8,95 per pakket.
3. België, Duitsland, The United Kingdom, Frankrijk, Italië en Spanje bedragen de verzendkosten €5,95 per enveloppe.

Levertijd

Levertijd is meestal 1 werkdag. Wij proberen deze indicatie zo up to date mogelijk te houden. Helaas lukt dit niet altijd. Dan mailen wij U even.

Retourneren

Wil u iets retourneren? Dat is geen probleem! Doe dat dan binnen 14 dagen want dat is de wettelijke zichttermijn. Graag per mail contacteren voor retourneren. Het adres is Het Lam, Singel 16, 8601AJ Sneek. tel 0515-423958.

Het product moet in originele staat en verpakking worden teruggestuurd. De verzend- of afhaalkosten zijn voor eigen rekening. Hiervoor vragen wij uw begrip.

Verzend het pakket via post.nl of DHL.Mag ook afhaalpunt Dat zijn de goedkoopste manieren om te retourneren.

Wanneer wij het artikel retour hebben ontvangen, krijg U van ons een bevestigingsmail en wordt de retour of klacht verder afgewikkeld. Als u heeft aangegeven dat U uw geld terug wilt, regelen wij dat binnen 2 werkdagen na ontvangst van het artikel.

Is er iets misgegaan?

Mocht er ondanks onze zorg toch iets mis zijn gegaan met het product dat U heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via ollytalk@gmail.com. Of bel 0515-423958. We gaan dan samen met u bekijken hoe we dit tot uw tevredenheid kunnen oplossen.