Verzending en retourneren


Verzenden

1. Nederland. Verzendkosten in Nederland boven het bedrag van € 70,00 zijn gratis.

Beneden het bedrag van €69,95 bedragen de verzendkosten €4,95.

Op Sale berekenen we 4,95 verzendkosten voor Nederland, en €6,95 voor EU.

Sale wordt betrekkelijk vaak geretourneerd er zit voor de winkelier weinig marge op. Bij teruggave kunnen niet nog de verzendkosten worden toegelegd.


2. België, Duitsland, The United Kingdom, Frankrijk, Italië en Spanje bedragen de verzendkosten €8,95 per pakket.
3. België, Duitsland, The United Kingdom, Frankrijk, Italië en Spanje bedragen de verzendkosten €5,95 per enveloppe.

Levertijd

Levertijd is meestal 1 werkdag. Wij proberen deze indicatie zo up to date mogelijk te houden. Helaas lukt dit niet altijd. Dan mailen wij U even.

Retourneren

Wil u iets retourneren? Dat is geen probleem! Doe dat dan binnen 14 dagen want dat is de wettelijke zichttermijn. Graag per mail contacteren voor retourneren. Het adres is Het Lam, Singel 14, 8601AJ Sneek. tel 0515-423958.

Uitverkoop beneden het bedrag van €30,- wordt niet teruggenomen.

Het product moet in originele staat en verpakking worden teruggestuurd. Als het artikel zich niet in de originele staat bevindt, gedragen of gewassen of beschadigd is wordt het direct teruggestuurd. De verzend- of afhaalkosten zijn voor eigen rekening. Hiervoor vragen wij uw begrip.

Verzend het pakket via post.nl of DHL. Mag ook DHL afhaalpunt zijn.

Service punt DHL : Jeans Centre Oosterdijk 16, 8601 BT Sneek. Vermeldt aub Dat het pakje voor Het Lam, E.J. Schaap is.

Op Sale kunnen de originele of door Het Lam gemaakte verzendkosten niet worden teruggestort. Kunt u daarmee niet akkoord gaan, bestel dan a.u.b bij een andere winkel.

Wanneer wij het artikel retour hebben ontvangen, krijg U van ons een bevestigingsmail en wordt de retour of klacht verder afgewikkeld. Als u heeft aangegeven dat U uw geld terug wilt, regelen wij dat binnen 2 werkdagen na ontvangst van het artikel.

Is er iets misgegaan?

Mocht er ondanks onze zorg toch iets mis zijn gegaan met het product dat U heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via ollytalk@gmail.com. Of bel 0515-423958. We gaan dan samen met u bekijken hoe we dit tot uw tevredenheid kunnen oplossen.